zaterdag 9 juni 2012

CFBD toegankelijk voor iedereen

Ook dit jaar zijn er weer voorzieningen voor mensen met een mobiliteitsbeperking met of zonder Cystic Fibrosis aan het Bloemendaalse Strand.
Voor mensen met CF is er de CFBD lounge op het terrein van Beachclub Fuel, waar onbeperkt eten en drinken wordt aangeboden door Woodstock 69, die al jaren lang gastvrijheid bieden aan de bezoekers van CF Beachdance.
 
Ook zal op de locatie van CF Beachdance lounge in invalide toilet worden geplaatst, welke wordt gesubsidieerd door Gemeente Bloemendaal. Zo is tijdens CF Beachdance het Bloemendaalse strand toegankelijk voor IEDEREEN, dus ook mensen met een functie beperking J.

Tevens is er een strandrolstoel beschikbaar voor badgasten met een mobiliteit probleem.

Voor mensen met Cystic Fibrosis is her het gebruikelijke medische vangnet en protocol van o.a. de Stichting 112 die met een ambulance op locatie zijn voor eerste hulp en de Reddingsbrigade die paraat staan indien iemand snel van het strand af moet.We gaan er natuurlijk van uit dat het calamiteiten plan niet hoeft te worden ingezet en iedereen weer een onvergetelijke dag aan het Bloemendaalse strand zal hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.