donderdag 14 juni 2012

CF Beachdance en gezondheid


Met CF Beachdance willen wij een verantwoord lotgenoten contact bieden voor mensen met Cystic Fibrosis-Taaislijmziekte= CF. Want de gevreesde Pseudemonassen doen het slecht in de zilte lucht waar CFBD plaats vind.

Om risico’s te beperken, adviseren wij alle CF-ers om de hygiëne voorschriften van de NCFS te respecteren.

Alle bezoekers met CF krijgen een persoonlijke flacon met DEB Foam aangeboden en op strategische punten, zoals bij de catering en toiletten staan extra flacons.

Deb InstantFOAM is een desinfecterend schuim dat zich snel over de handen verspreidt en daarbij 99,999% van de meest voorkomende ziektekiemen
in slechts 15 seconden doodt. Huidconditioners zorgen ervoor dat de handen zacht en prettig aanvoelen. Ideaal voor frequent gebruik en voor de gevoelige huid.

Dit wordt ons aangeboden door DEB Benelux. http://www.debgroup.comVoor CF-ers met een wat mindere condities is er een strandpendel die de bezoekers met CF vanaf de Zeeweg naar het strand en terug kan brengen.

Susan van Doorn, bekend van http://www.sportenmetcf.nl/ is vervoerscoördinator. Mensen met CF kunnen haar bellen als ze vervoer nodig hebben. Meld dit via veronica@cfbeachdance.nl dan geven wij jullie haar telefoonnummer.


Weer of geen weer; CF Beachdance gaat door. We hebben met alle weersomstandigheden rekening gehouden om zo een fantastische stranddag te kunnen hebben http://www.sportenmetcf.nl/ DEB Benelux

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.