woensdag 27 juni 2012

Bloemendaal is aankomend weekend the place to be!

Zaterdag 30 juni worden er op het Bloemendaalse strand vanwege alle festiviteiten en de goede weersvoorspellingen duizenden mensen verwacht. Mede daarom is er flink overleg gevoerd tussen gemeente, politie, Reddingsbrigade en alle betrokken overheidsinstanties.

Er is geadviseerd om CF Beachdance 2012 rond 22:00 spectaculair af te sluiten! Vandaar dat we dit jaar “gewoon” om 14:00 gaan beginnen! ;-)

De Reddingsbrigade zal de laatste CF Strandpendel om 22.15 uur rijden om mensen (die i.v.m. hun gezondheid vervoer nodig hebben) vanaf het strand in alle rust naar boven te brengen.
Hoe groter het animo is om terug gebracht te moeten worden hoe groter de kans is dat je eerder weg moet, wie zich het eerst meld kan het langst blijven en hoe later je je meld hoe eerder jouw rit vertrekt
Daarna is het ieders eigen verantwoording hoe het strand te verlaten!!

Zo kunnen we jullie en alle andere gasten een fantastische dag garanderen en voorkomen dat jullie in de massa van de andere duizenden bezoekers opgaan.
De andere gasten zullen naar verwachting rond 23:00 uur massaal het strand verlaten.

Een VIP behandeling dus voor de CF bezoekers van CFBD!

Zoals gezegd gaan we om 14.00 uur al los met CF Beachdance!

Dit jaar met optredens van Tigo Volante, DJ Jean, DJ Fullhouse, talenten Milk ’n Chocolate en een bijzonder slot van Dennis van der Geest.

Behalve Beachdance is er ook CF Fun; voor de 4 beste CF Funners hebben we een hele bijzondere ‘trophee’ Een Jacked gesigneerd T-shirt van Afro Jack.

CF Beachdance biedt een bijzonder contact met lotgenoten tijdens een knallende Beachparty op het Bloemendaalse strand en gegarandeerd mooie herinneringen.

Als klap op de vuurpijl ligt er een goed gevulde ‘goodie bag’ voor jullie klaar.  Met dank aan de verschillende partijen die dit belangeloos beschikbaar hebben gesteld. (Een echte verrassing dus!)

Bezoekers kunnen zich via www.cfbeachdance.nl aanmelden

Tot zaterdag!
Zonnige zomergroeten van de CFBD Crew

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.