dinsdag 21 juni 2016

Bereikbaarheid en Toegankelijkheid CF Beachdance

Met de ideale weersvoorspellingen voor een strandfeestje hebben we er veel zin in: Zaterdag vieren we CF Beachdance bij Boomerang Beach aan het Zwarte Pad van Scheveningen.


Dit leukste strandfeest is voor iedereen toegankelijk; voor mensen met een mobiliteitsbeperking (in een rolstoel of ander hulpmiddel) dus ook: Er is een invaliden toilet bij Boomerang Beach, de betonpaden worden door de andere strandpaviljoens zandvrij gehouden. Dus vanaf de strandoprit bij Carlton Beach Club kan iedereen zo naar Boomerang rollen.

De strandhulpmiddelen van Biesieklette staan bij Boomerang Beach, zodat bezoekers van CF Beachdance daar een proefritje mee kunnen maken.

Reizigers: Parkeegelegenheid aan het Zwarte Pad en anders is er een parkeergarage Zwolse straat op loopaftand. Voor Tom Tom; Locatie is Zwarte Pad 63, 2586 JK Den Haag- Scheveningen

Openbaar vervoer; Halte Zwarte Pad Scheveningen en langs het Carlton Beach hotel het betonpad in noordelijke richting (van de Pier af) volgen tot aan Boomerang Beach.

's avonds na 20.00 uur is er een pendeldienst van de Reddingsbrigade die CF Beachdansers weg kunnen brengen.

We gaan er een mooi, zonnig en heel bijzonder FEEST van maken.

Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.