dinsdag 2 juni 2015

De Avondploeg van Radio 538 sluit CFBD af


Daniel Lippens 

Vroegâh: Woonde Daniël samen met Ivo! Maar na een aantal jaar hokken en het studentenleven ervaren zijn ze nu toch apart gaan wonen. 538: Daniël begint 2014 met een nieuwe ervaring en baan:

Radio 538. Daar hoor je ‘m vanaf nu met De Avondploeg.

Dat méén je niet: Daniël lijkt een hele stoere jongen, maar toch wordt-ie heel snel emotioneel van mooie films, muziek en goeie tv-series. Dat wordt snel huilen dus met al die mooie muziek op Radio 538 ;-)

En dit doet-ie ook: Gelukkig doet Daniël meer dan alleen huilen bij mooie films, zo heeft-ie ooit sex gehad in de Pandadroom in de Efteling. Gezellig!

Ivo van Breukelen

Vroegâh: Kleine Ivo deed vroeger altijd radioprogramma’s van allerlei zenders waar zijn vader naar luisterde na. Zo ontstond de liefde voor radio.

538: Ivo heeft al wat ervaring op de landelijke radio, maar 6 januari 2014 was de dag dat-ie officieel bij de nummer 1 van Nederland begon.

Dat méén je niet: Zoals je al bij het kopje ‘Geboren’ zag is Ivo geboren in de Saoedi-Arabische stad Jeddah, de op een na grootste stad van het land met ruim 3 miljoen inwoners. Omdat zijn vader daar werkte, is Ivo daar toen geboren. Maar als je naar Ivo kijkt zou je niet zeggen dat hij uit het Midden-Oosten komt ;-)

En dit doet-ie ook: Keiharde hits draaien in het weekend in de kroeg. Hij draait namelijk niet alleen plaatjes on-air, maar laat je ook dansen in het weekend!

Daniël Lippens hoor je samen met Ivo van Breukelen maandag t/m donderdag  in De Avondploeg tussen 21.00 en 00.00 uur van Radio 538.

Op zaterdag 13 juni draaien zij samen bij CF Beachdance van 21.30 tot slot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.