maandag 6 juni 2011

Ervaar de Segway tijdens CF Beachdance

Kom en ervaar de mogelijkheden van de Segway tijdens CF Beachdance 2011!
Een compact alternatief mobiliteitshulpmiddel!

Jong, hip, eigentijds, vernieuwend, eigenzinnig en toch een mobiliteitshulpmiddel: de Segway. Een elektronisch aangedreven zelfbalancerend vervoersmiddel. Compact, wendbaar en met regelbare snelheid. Zowel te gebruiken thuis en in andere kleine ruimten als op de openbare weg.

Gaan waar jij maar wilt…

De Segway is gemakkelijk in het gebruik en kan op vele ondergronden uit de voeten. Of het nu berg op, over gras of over grind- en bospaden is, de Segway brengt je waar je maar wilt. Het enige van de Segway nodig heeft, is grip op de ondergrond.

De Segway is vanaf de basis dusdanig opgebouwd, dat hij voor een scala aan toepassingen kan worden gebruikt. De elektronica, batterijen, motoren en alle andere onderdelen van de Segway zijn beschermd tegen veranderende invloeden van buitenaf. De Segway is uitgebreid getest op trillingen, veranderende temperaturen en de blootstelling aan vocht.

De Segway rolstoel is een product van Welzorg in samenwerking met Segway Nederland. Welzorg is in staat een standaard Segway aan te passen naar individuele behoefte, waarvan de Segway rolstoel één voorbeeld is. Deze Segway rolstoel is ontwikkeld voor een gebruiker met een hoge dwarslaesie. De Segway rolstoel is een innovatief mobiliteitsproduct die zelfstandig gebruikt kan worden en biedt extra mogelijkheden ten opzichte van de huidige revalidatiehulpmiddelen. De grootste meerwaarde is te vinden op het gebied van in snelheid, draaicirkel, actieradius, gebruik op oneffen terrein, maar vooral in het intuïtieve rijden en sturen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Welzorg. Of kom je verbazen op het Bloemendaalse strand tijdens CF Beachdance voor een kennismaking met dit unieke concept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.