maandag 20 juni 2011

CFBD was super ondanks de slechte weersvoorspellingen

Ondanks de slechte weersvoorspellingen voor afgelopen zaterdag hebben we een geweldige CF Beachdance mogen beleven op het Bloemendaalse strand bij het altijd gezellige Woodstock 69..

Alle Pseudemonassen zijn door de zoute wind verjaagd en mensen hebben kunnen genieten van bijzondere ontmoetingen en vooral veel CF Fun en Beachdance.

Voor de zekerheid stond overal DEB foam, een desinfectant, en kregen alle bezoekers een persoonlijke flacon uitgereikt samen met de prachtige polsbandjes van Quadrand bv.

De vrijwilligers waren weer herkenbaar in CFBD T-shirts met het logo van Gerotech.

De flyers zijn gemaakt door Ricoh, en de Gemeente Bloemendaal heeft er voor gezorgd dat er een invalide toilet van Eco toilet beschikbaar was op het festival terrein.

Door de extreme weersomstandigheden was het niet mogelijk de zee op te gaan. Maar wel lol met de Segway, die dankzij Welzorg beschikbaar was voor de bezoekers van CFBD. Ook ouderwetse gezelschapsspelen en tafelvoetbal of een goed gesprek bepaalde de sfeer van CF Beachdance.

CF-ers uit het hele land waren aanwezig, mede omdat er veel mensen hebben kunnen overnachten in Novotel Schiphol Airport hotel, Center Parcs, diverse appartementen van Home Holidays Zandvoort en ook weer een aantal Bossche gasten bij de Kampeer Vereniging Amsterdam op het strand.

De altijd goed gehumeurde vrolijke mannen van Stichting 112 zorgden voor medische ondersteuning waar gelukkig geen gebruik van is gemaakt.

Multi functionele Dr. Alex en zijn dochters hebben toezicht gehouden en de keuken dienst gedraaid. De Vrijwillige Reddingsbrigade van Bloemendaal heeft een aantal mensen via het strand vervoerd naar Woodstock 69.

Woodstock 69 heeft gezorgd voor 2 gezellige ingerichte Pagode tenten waar het aan niets ontbrak, snoep, snacks, limonade en frisdrank was onbeperkt beschikbaar. Ook het avondeten is door Woodstock aangeboden.

De muzikale aftrap is door onze eigen DJ Feliks Stevens B2B Basti Lourenz gevolgd door onze fantastische huis house DJ Jean. Daarna hebben de DJ’s van Woodstock het overgenomen.

Chris Lans van, van X10C, heeft weer prachtige professionele foto’s gemaakt, maar ook andere bezoekers hebben, mooie shots van deze super dag gemaakt.

Voor een impressie van de dag verwijzen we naar

https://picasaweb.google.com/102202340594236391974/CFBeachdance18Juni2011 en http://www.desmitten.nl/CFBD2011/ Binnenkort komt alles op www.cfbeachdance.nlDeze dag is mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en de bijdragen van sponsoren zodat het CF Beachdance concept blijft: sponsoring in natura zodat er geen geldstroom is.

Laten we ons allemaal blijven inzetten voor deze prachtige mensen met die afschuwelijke rot ziekte.

1 opmerking:

  1. Hoi Veronica en alle andere CFBDers, wat geweldig dat dit grootse festijn nog steeds ieder jaar plaats vindt. En zelfs bij minder lekker weer geslaagd zo te lezen. Ik hoop dat mijn zoontje dit op een dag ook mee kan maken.

    Groetjes
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.