dinsdag 14 juli 2009

Het CFBD weer van zaterdagNet als vorig jaar ga ik er van uit dat het tijdens CF Beachdance weer prachtig weer gaat worden.
Verleden jaar kwam de regen met bakken uit de hemel, maar om 12.00 uur klaarde het op zodat de groep hotel gasten droog en zonnig naar Bloemendaal aan Zee konden worden vervoerd.
Dat willen we dit jaar gewoon dus weer.
Maar.............als de weersgoden ons niet zo gunstig gestemd zijn hebben we oplossingen: Net als vorig jaar 2 schitterende pagode tenten, de beschikking over het ruime restaurant en de bar van Woodstock. Zo kunnen we in geval van nood beschikken over voldoende ruimte zodat CF-ers niet te dicht bij elkaar hoeven te verblijven.
Overigens zijn alle ruimte goed geventilleerd zodat er voldoende frisse lucht steeds wordt ververst. Voor de mensen die nog meer zekerheid willen m.b.t. de nabijheid van CF-ers heeft Bloomingdale ons uitgenodigd om daar te schuilen. En last but not least; we hebben de post van de reddingsbrigade, met meldkamer, wacht ruimte, botenhuis en trainingslokaal waar mensen kunnen verblijven.

Maar dat gaan we natuurlijk allemaal niet gebruiken want het wordt een prachtige zomer dag in de openlucht!!!

Sea U all @ CFBD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.