donderdag 13 juni 2019

Hoe kom ik naar Manta Beach en terug op 15 juni tijdens CF Beachdance?

Scheveningen is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de stations Hollands Spoor en Den Haag Centraal kun je gebruikmaken van tram 1, 9  en bus 22 van de HTM, die je binnen een kwartiertje naar het strand brengen. Ook bus 21 en 23, die beide om de Haagse binnenstad heen rijden, gaan naar Scheveningen.
De trams en bussen richting Scheveningen rijden de hele dag van 7:00 tot 24:00 uur, ongeveer elke 10 minuten.

Parkeren bij CFBD
Scheveningen biedt veel parkeermogelijkheden Parking Scheveningen Strand aan de Zwolsestraat is de grootste parkeergarage in Scheveningen. Deze parkeergarage is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend. Gezien de grote parkeercapaciteit is er in deze parking bijna altijd plek. Wanneer je met de auto doorrijdt naar het achterste gedeelte van de parking (hal A), loop je binnen vijf à tien minuten naar het strand, Parkeerterrein Zwarte Pad ligt tussen het prachtige duinlandschap. Vanaf deze parking sta je met een paar stappen op het strand. Als je in de zomermaanden naar één van de trendy strandtenten op het Noorderstrand gaat, is dit dan ook de makkelijkste plek om te parkeren. De onoverdekte parking is de gehele dag geopend, 7 dagen per week. Parkeren op het Zwarte Pad kost 2,60 euro per uur.

Voor de CF Beachdansers heeft de Haagse Vrijwillige ReddingsBrigade een Volkswagen Transporter van de Brandweer mogen inzetten om mensen terug naar hun auto, bushalte en/of hotel te brengen. In de avond zijn er ook auto’s van de HVRB op locatie Manta Beach beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.