zaterdag 24 juni 2017

Iedereen is welkom

Een festival of ander evenement is pas écht toegankelijk voor mindervaliden als er ook aangepast sanitair is, zodat ook mensen met een lichamelijke beperking op een waardige manier naar de wc kunnen.

Gelukkig begrijpt Gemeente Den Haag dit ook: via afdeling strandzakeN wordt er een Invalidentoilet
bij Strandtent Soomers geplaatst. 
 Het aangepaste toilet is vergelijkbaar met een standaard ECO toilet en zal op een discrete plek aan de zijkant van het festival terrein worden geplaatst. 
Het heeft een extra brede toegangsdeur, zodat je er makkelijk in kunt met een rolstoel. Binnen is voldoende ruimte om te manoeuvreren en er zitten handgrepen aan weerszijde van het toilet. 

Tenslotte is CF Beachdance een mooi feest voor IEDEREEN die van een mooi feestje houdt. Voor mensen met Cystic Fibrosis zijn er speciale voorzieningen zoals de CFBD lounge die exclusief voor de CF Beachdansers is die een speciaal polsbandje dragen 

Verder is het hele festival voor iedereen en nodigen we vooral ook mensen met een mobiliteitsbeperking uit. 
Hoe fijn wanneer je alles wat je wilt/kan eten en drinken en ook weer op een fatsoenlijke manier discreet kan weg brengen!!!

Het Scheveningse strand en Strandtent Soomers zijn via een betonpad bereikbaar vanaf de strandopgang bij het Carlton Beach hotel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.