maandag 25 mei 2015

We zijn er bijna klaar voor; CFBD 11e edtie op 13 juniDe voorbereidingen zijn in volle gang en er is  aandacht voor alle details.
Met alle betrokkenen het draaiboek besproken zodat het voor iedereen weer helder is hoe bijzonder en speciaal CF Beachdance is.Aandacht voor de CFBD lounge en niet onbelangrijk ; de boodschapen voor de catering daarvan. Ook dit jaar zal er weer snoep en snacks plus onbeperkt limonade voor de CF Beachdansers worden aangeboden door Boomerang  http://www.boomerangbeach.nl/

Ter verduidelijking voor sommigen!!!!! De koeling in de CFBD lounge kan worden gebruikt voor medicijnopslag (welke door de apotheek is voorgeschreven) en niet voor zelf mee gebrachte dranken!!!! 
We krijgen veel aangeboden van Boomerang dus kunnen mensen die alcoholische drank willen drinken dit zelf aan de publieke bar kopen.

De vrijwilligers van de Reddingsbrigade zullen op locatie Boomerang het vervoer vanaf de parkeerterreinen of halte openbaar vervoer naar Boomerang en terug regelen. CF-ers kunnen na aankomst op Scheveningen bellen naar ons om aan te geven dat ze vervoer nodig hebben. Dan regelen wij een auto die over het strand naar Boomerang kan. Voor terug geldt de zelfde procedures als vorig jaar; die soms heel ver kunnen gaan JOver de Line-up gaan we nog niets verklappen, behalve onze vaste huis house DJ Jean. 
Vertrouw op de inzet van de mensen die zich hiervoor inspannen om weer een geweldig programma te kunnen bieden.
Ook zal er weer een medisch vangnet zijn zodat er bij calamiteiten deskundig kan worden gehandeld zodat de juiste zorg beschikbaar is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.