zaterdag 15 juni 2013

CF Fun

Over één week is het zover: Het leukste strandfeest voor CF-ers.


Vanaf 14.00 uur willen we beginnen.

Behalve Dance is er ook CF Fun: unieke kans om te ervaren hoe je zonder extreme rijkwaliteiten heel makkelijk kunt verplaatsen met de Segway;s die bij CF Beachdance beschikbaar zullen zijn.

Indien de weersomstandigheden het toelaten wil de Reddingsbrigade-Bloemendaal weer gaan varen met CF-ers. Dit is een hele bijzondere ervaring waar veel mensen al eens ontzettend van genoten hebben. Hou er rekening mee dat je niet droog blijf als je op de woeste golven van de noordzee gaat stuiteren dus zorg voor droge kleding!!!Mensen die de afstand van de boulevard naar Woodstock niet kunnen overbruggen kunnen bellen met de Reddingsbrigade 023-5732173 en wachten bij de Slagboom richting het strand waar jullie worden opgehaald. Zodra de je Oranje auto van de Reddingsbrigade ziet, moet je kenbaar maken dat je vervoer nodig hebt, want de mensen kennen (nog) niet alle gezichten van de CF Beachdancers.

Voor het vervoer terug naar de Zeeweg zal er een vervoerscoördinator op het CFBD terrein zijn waar jullie kunnen melden als je terug naar boven wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.