zondag 6 mei 2012

CF Beachdance op de gevoelige plaat

Net als elk jaar zullen ook bij de 8e editie van CF Beachdance een aantal geweldige fotografen 'het feest van het jaar' vastleggen op de gevoelige plaat.

Professioneel fotograaf Erik van Dignum zal dit jaar voor het eerst op CF Beachdance aanwezig zijn. Erik heeft al eerder gefotografeerd voor de stichting 112ers helpen CF-patiënten. Het werk van Erik van Dignum is te bewonderen op zijn website Erik van Dignum - Fotografie. Wij hebben erg veel zin om Erik te verwelkomen op 30 juni 2012!

Naast Erik van Dignum zal ook ons welbekende fotograaf Chris Lans weer aanwezig zijn tijdens CF Beachdance om het feestgedruis te vereeuwigen. Het werk van Chris Lans is te bekijken op zijn website X10C beeld&creatie. Ook Henk Jan Smit zal het weekend van 30 juni te zien zijn met een fotocamera in zijn handen. Daarnaast zal het team van fotografen zeer waarschijnlijk versterkt worden door Fred Rill. Bert Huisjes zal dit jaar weer te bewonderen zijn in zijn groen gele pak met de fourwheel drive landrover van de ambulancedienst!

De foto's van CF Beachdance zullen na 30 juni verspreid worden via onder andere Picasa-albums of eigen serverruimte van de fotografen. Op onze website zullen links opgenomen worden zodat iedereen zichzelf kan gaan spotten.

Op naar 30 juni, het weekend waarin de zon volop voor ons zal schijnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.