vrijdag 27 mei 2011

CF Fun @ CFBD

Ook dit jaar zal CF Fun vooraf gaan aan CF Beachdance.
Vanaf 15.00 uur zullen mensen van de Reddingsbrigade en Zeestock er alles aan doen om het weer tot een overgetelijke ervaring te maken.
het Team van Zeestock bestaat uit zeer ervaren Kitesurfers en andere watersporters die hun begeleiding en instructie plus materialen aanbieden aan de CF bezoekers van CFBD. Het is hun missie hun passie door te geven aan anderen. Zo willen ze helpen kiteboarden en kitesurfen naar een hoger plan te tillen. Met jaren ervaring in lesgeven in kitesurfing, kiteboarding, snowkiting en snowboarding over de hele wereld, hebben we de kennis en ervaring om vrijwel iedereen in deze sport te introduceren. Enthousiast, en ready for the next level!

Dankzij de geweldige lokatie bij Woodstock'69 in Bloemendaal aan Zee, houdt de pret niet op na de les. Bij hun leren kitesurfen en kiteboarden is meer dan een geweldige sportieve ervaring; het kan ook het begin zijn van een nieuwe, gezonde en opwindende levensstijl!

Speciaal voor CF Beachdance zullen er ook weer surfers en skimboarders het Zeestock team versterken. Voor de mensen die het droog willen houden bestaat er mogelijkheid tot powerkiten.

Mee doen of lekker kijken is allemaal mogelijk op 18 juni!!

Zorg voor zwemkleding en een handdoek!!! Want de CF Fun is voor alle CF-ers op ieder niveau te doen.

Much Love, Zeestock Crew

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.