dinsdag 22 juni 2010

Strandrolstoel beschikbaar voor bezoekers strand Bloemendaal
Vanaf 26 juni 2010 beschikt het strand van Bloemendaal over een strandrolstoel. Raadslid Thera Wolf presenteert de rolstoel om 14.30 uur bij strandpaviljoen Woodstock69, in bijzijn van wethouder Annemieke Schep. De rolstoel wordt direct in gebruik genomen door een bezoekster van het CF Beachdance evenement.

Met de komst van de rolstoel wordt het strand van Bloemendaal voor minder valide bezoekers toegankelijker. De aanschaf is een gezamenlijk initiatief van de gemeente en de strandpaviljoenhouders van Bloemendaal.

De introductie van de strandrolstoel valt samen met het CF Beachdance evenement, een jaarlijks strandfeest georganiseerd door en voor Cystic Fybrosis patiënten. De rolstoel wordt vanaf 14.30 uur de rest van de middag gebruikt om met de feestgangers over het strand en door de branding te rijden.

De rolstoel komt standaard bij de post van de Reddingsbrigade te staan. Om er als gebruiker zeker van te zijn dat de rolstoel beschikbaar, is het handig om vooraf even contact op te nemen met de Reddingsbrigade: tel. 023-5732173

4 opmerkingen:

 1. Hartstikke mooi. We zagen hem toevallig vanmiddag op de site van de reddingbrigade en wouden al gaan reserveren, maar nu kunnen we hem zaterdag mooi even uitproberen.

  Tot vrijdag/zaterdag. Groetjes Rick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier is er al jaren één op het strand. Heel handige dingen! Heel goed idee dus van de strandpaviljoen houders daar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is gewoon eng, Veronica! We wilden je vanmiddag net gaan mailen om te vragen of die rolstoel gereserveerd kon worden, en dan zet je het op je blog!! Het is net alsof je hier een microfoontje hebt geplaatst ofzo :P Niet meer doen hoor!! ;)

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zeggen wel eens 'Big Brother' is watching..........well "Big Veronica" also calls for Sun Tan lotion!!!
  Zorg allemaal voor goede bescherming want dit jaar krijgen we een zonnige CFBD :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.